Kur aizvest meiteni Rīgā?
-
Man ir stunda laika un vajag to pavadiit ar meiteni uz mocha. Kur Riigaa ir taadas apskates veertas vietas, uz kuraam vareetu aizvizinaat meiteni?
-
un sajuuta braucot pa Vecriigas brugji uz R1 cietaa seedeklja ir neaizmirstama un paliekosha uz vairaakaam dienaamdace wrote:pa vecriigu uz mocha ir forshi, nu ja ne forshi tad nepierastijo ir gaishs un gaajeeji nevaacas malaa

Nu davai nopietni!! Zinu, ka var aizbraukt uz molu, arii Agenskalnaa ir smuki, kur veel?
-
pastaasti siikaak par kjiipsalu un ostas rajonu. kas tur ir taads skataams?
-
Man ieintereseeja Vecriiga... Kaa tur ir? Ja es braucu ar moci iekshaa, tad man ir jaamaksaa? Protams var jau apbraukt barjeru, bet vai peec tam tevi nepanjems priekshaa...dace wrote:pa vecriigu uz mocha ir forshi, nu ja ne forshi tad nepierastijo ir gaishs un gaajeeji nevaacas malaa
-
atceros, ka gribeeja kaadu laiku atpakalj uzlikt mochiem iebraukshanas maksu, bet man shjiet, ka taa arii neuzlika. Cik esmu braucis, nekad neviens nav pieseejies.enrikexxx wrote:Man ieintereseeja Vecriiga... Kaa tur ir? Ja es braucu ar moci iekshaa, tad man ir jaamaksaa? Protams var jau apbraukt barjeru, bet vai peec tam tevi nepanjems priekshaa...dace wrote:pa vecriigu uz mocha ir forshi, nu ja ne forshi tad nepierastijo ir gaishs un gaajeeji nevaacas malaa